Főoldal
Bemutatkozás
Oldaltérkép
Elérhetőség
Automata öntözőrendszer tervezése, automata öntözőrendszer telepítése, kültéri hűtők telepítése, párásítók telepítése, napkollektoros fűtésrendszer tervezése, alkatrész kis- és nagykereskedelem.

Strandfürdők öntözése...

Tikkasztó napsütés és hűs medence várja a nyári nagy melegben felüdülésre vágyó embereket az ország számos strandfürdőjén. Valószínűleg Önök is bosszankodtak már, amikor egy kiadós fürdés után lepihentek volna a kellemes nyugágyra vagy pusztán a leterített törölközőjükre és mindezt egyStrandfürdők-öntözése poros, földes helyen tudták csak megtenni. A vendégek tökéletes nyugalma csak az ápolt gyep segítségével biztosítható, ezért napjainkban már elengedhetetlen, hogy a pázsitot öntözzük.

A hagyományos tömlővel történő locsolás - amely kényelmetlen és időt rabló megoldás - helyett a modern, automatizált rendszereket javasoljuk, melyek tökéletesebb öntözést biztosítanak és lényegesen kevesebb munkaerő ráfordítást igényelnek.

Kalapácsos-szórófej

A Perrot cég hagyományos kalapácsos szórófejei hosszútávú és biztos megoldást nyújtanak, a legegyszerűbb kialakítású zöldterülettől kezdve a teljesen automatizált bonyolult elrendezésű területekre. A szórófejeket LVZX-30, LVZA-22, LVZE-22 és LVZR-22 sorozatok közül választhatjuk ki a szórási sugárnak megfelelően. Ezen típusok fontos előnye az alacsony szórási szög, amely csökkenti a szórófej szélérzékenységét, így jelentős vízmennyiséget takaríthatunk meg.

Hasonló célokra tudjuk javasolni a Weathermatic cég különféle spray és rotoros működésű szórófejeit is. Ezek kiválasztását szintén az öntözendő felület mérete és bonyolultsága határozhatja meg. Kisebb felületek esetén az LX-4 spray fejeket, míg nagyobb méretek esetén a Turbo-3 és CT-70 típusok jöhetnek szóba.

Fontos szempont lehet még a vandálbiztos megoldások kialakítása. A Weathermatic cég rotoros fejei védőgyűrűvel szerelhetők, melyek megakadályozzák, hogy illetéktelen kezek szétcsavarozzák azt.

A kalapácsos szórófejeknél a szórófej borításának Műfüves-kalapváltoztatásával tudjuk kevésbé feltűnővé tenni a fejeket. A műfű borítású fejek biztosítják, hogy a szórófejek teljesen belesímuljanak a környezetbe. Mindezek mellett lehetőség van mindkét gyártó szórófejeinek speciális bekötéssel történő szerelésére, amely megakadályozza azok kicsavarhatóságát a földből.

© 2009 Copyright Landscape-Trade Kft - minden jog fenntartva
Cím: H-1173 Bp, Marabu u. 37. Tel.: +36-20-543-3760 Fax.: +36-1-253-8050